Alegerea perechii potrivite de blugi/pantaloni este o abilitate esențială pe care trebuie să o ai atunci când faci cumpărături on-line. Deoarece nu toți producătorii își dimensionează blugii în mod identic, cunoașterea măsurătorilor vă permite să vă dați seama care este cea mai potrivită pereche la toate mărcile și stilurile de blugi. Dacă ai o pereche de blugi pe care îi iubești, ar trebui să folosești acea pereche pentru a-ți obține măsurătorile; dacă nu ai niciunul care ți se potrivește perfect, alege-le pe cele care îți plac cel mai mult pentru a obține o aproximare. Cel mai indicat ar fi totusi sa rugati un prieten sa va ajute sa va aflati singur/ă dimensiunile corpului. După ce îți obții măsurătorile, cumpărarea blugilor/pantalonilor va fi ușoră și vei arăta întotdeauna foarte bine!


1. Utilizați o bandă de măsurare moale pentru a măsura în jurul taliei. Banda de măsurare trebuie să se muleze în jurul taliei, deci trebuie să fie moale. Așezați banda de măsurare direct pe piele la aproximativ 4 inchi (10 cm) sub buric. Înconjurați spatele corpului și înapoi în față pentru a vă măsura talia. Dacă nu măsori direct pe pielea ta, nu vei obține o măsurare precisă. Talia ta naturală se află de fapt puțin mai sus, puțin deasupra buricului. Cu toate acestea, majoritatea blugilor se potrivesc mai jos. Însă trebuie să fii atent/ă la dimensiunea din tabelul fiecarui produs reprezentand "înălțimea bazinului", si să-ți măsori talia în consecință.

2. Obțineți măsurătoarea șoldurilor măsurând în jurul acestora, avand grijă să înfășurați banda de măsurare în zona cea mai lată, de obicei, cea mai lată porțiune va fi chiar sub partea superioară a oaselor șoldului. Asigurați-vă că banda de măsurare nu se ridică sau nu se lasă în spate.

3. Măsurătoarea "lungimii interioare a piciorului" se face cu picioarele depărtate cât lățimea umerilor, măsurați din zona inghinală până unde vă place să cadă blugii/pantalonii pe picior, de regulă măsurătoarea se face până în dreptul gleznei sau imediat sub. Dacă ai nevoie, roagă pe cineva în care ai încredere să te ajute.

4. "Înălțimea bazinului" o obțineți întinzând banda de măsurare din zona inghinală peste pelvis până la nivelul taliei măsurate mai sus la punctul 1. Poate fi util să purtați o curea înainte de măsurarea "înălțimii bazinului" pentru a vă oferi o indicație despre locul în care ar fi talia blugilor. Raportându-vă la dimensiunea din tabelul paginii de produs vă puteți da seama cât de sus sau de jos se vor așeza blugii.

Fiecare produs din site-ul nostru are un tabel individual cu dimensiuni, după care vă puteti ghida cu ușurință în alegerea blugilor/pantalonilor preferați. Pentru anumite măsurători specifice pe care doriți să le aflați, altele față de cele prezentate în tabel, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email la datele din pagina contact.